Lions Mane Gummies – Je to dosť bezpečné na to, aby sa tie deti vrátili do školy,“ povedal.

Lions Mane Gummies – Je to dosť bezpečné na to, aby sa tie deti vrátili do školy,“ povedal.

Ako ukazuje prípad Dr. Moorea, černošskí lekári dostávajú lekársku starostlivosť, ktorá vyzerá ako tá, ktorú dostávajú černosi vo všeobecnosti.

V medicíne sme o tomto probléme veľa hovorili, ale urobili sme málo, aby sme ho vyriešili.

Aby som zhrnul tieto výskumy: Ak ste černoch, nemáte rovnaký prístup a aj keď získate vstup do systému, nezaobchádza sa s vami rovnako.

Šanca čiernej ženy na komplikácie počas pôrodu je takmer štyrikrát vyššia ako u bielych matiek. A ak ste černošská matka, ktorá má bolesti pri pôrode, je menej pravdepodobné, že budete mať svoju lions mane gummies official bolesť pod kontrolou . Alebo ak ste černošské dieťa so zlomenou nohou, vaša bolesť bude menej pravdepodobne úplne vyriešená , takže černošskí rodičia sa budú musieť vysporiadať s najhoršou nočnou morou všetkých rodičov: vidieť svoje dieťa v bolestiach a nemôžu s tým nič urobiť.

Všetko kvôli vnímaniu, založenému na farbe pleti, že existuje správanie pri hľadaní drog, ako to bolo zjavné v prípade Dr. Moorea.

Ak ste černoch, žijete život, v ktorom diskriminácia, ku ktorej dochádza každý deň (výstižne vytvorená každodenná diskriminácia Davidom Williamsom na Harvardskej škole verejného zdravia ), vedie k chronickému stresu, ktorý vedie k vyššiemu riziku vzniku chronických ochorení, ako je hypertenzia, cukrovka a obezita.

V mojej oblasti transplantácií som to videl z prvej ruky v disciplíne, v ktorej vzhľadom na povahu toho, čo je v stávke, by sa dalo dúfať, že rasová nerovnosť nebude existovať lions mane gummies official. Ale urobili: U černochov je menej pravdepodobné, že budú poslaní na hodnotenie transplantácie, budú zaradení do zoznamu na transplantáciu alebo sa im darí aj po získaní nového orgánu – aj keď sa zohľadnia všetky ostatné faktory, ako je zdravotný stav, prístup, finančný stav a demografia. z rasy.

Čierni pacienti nedôverujú lekárskemu systému

Keď som to študoval, stále som nachádzal to isté slovo: Dôvera. Naše zdravotníctvo to potrebuje na správne fungovanie. Ak ma prídete navštíviť, aby som vás liečil na akýkoľvek problém, vzťah medzi pacientom a zdravotnou starostlivosťou sa rozpadne, ak mi neveríte.

Čokoľvek diagnostikujem alebo odporučím, budete si myslieť, že mám nejakú skrytú agendu, nejaký iný motív ako dať vám zdravie. Vzhľadom na desaťročia skúseností v černošskej komunite niet divu, prečo černosi v prieskume za prieskumom vyjadrujú značnú neochotu vziať si vakcínu proti koronavírusu , napriek devastácii, ktorú vírus spôsobil medzi ich rasovou skupinou.

Môžeme urobiť niekoľko vecí s nedôverou k lekárskej oblasti, ktorú pociťuje černošská komunita, ale dôležitým prvým krokom – pretože tento si vyžaduje čas – je vyškoliť viac lions mane gummies official černošských lekárov, aby sa černošskí pacienti s väčšou pravdepodobnosťou stretli s niekým, kto zdieľa ich život. skúsenosti.

Mnohé z týchto predsudkov sa začínajú na lekárskych fakultách, kde sa história a kontext rasy v medicíne nevyučuje a neexistuje rozmanitosť, ktorá by pomohla uľahčiť konverzáciu.

Doktorka Mooreová povedala, že jej starostlivosť sa zlepšila, keď sa o ňu starala čierna sestra. Len 6 % absolventov lekárskej fakulty sú černosi , no takmer 15 % populácie USA sú černosi.

A v závislosti od toho, ktorá časť krajiny sa skúma, černošskí pacienti tvoria oveľa vyššie percento z celkového počtu hospitalizovaných pacientov, čo zhoršuje problém s neúmerným počtom čiernych pacientov v porovnaní s počtom černošských lekárov. Všetky tieto čísla sa musia zhodovať rovnomernejšie, čo je faktor, ktorý lions mane gummies neustále zvyšuje dôveru medzi čiernymi pacientmi.

Po druhé, učebné osnovy lekárskej fakulty by sa mali menej zameriavať na zriedkavé choroby a vývoj prílohy a viac na problém, ktorý máme pred sebou takmer každý deň: rasové nerovnosti v zdravotnej starostlivosti.

Jedným z príkladov toho, ako ďaleko musí lekárska komunita zájsť, v štúdii z roku 2016 približne 50 % opýtaných bielych študentov medicíny a obyvateľov uviedlo, že majú falošné presvedčenie, že černosi pociťujú bolesť inak ako bieli. Dovoľte mi to zopakovať: polovica mladých bielych lekárov si myslí, že existuje biologický rozdiel v spôsobe, akým čierni pacienti cítia bolesť lions mane gummies official website. Niet divu, že mať Pain While Black nie je dobré miesto.

Po tretie, nemocnice by si mali najať kultúrnych správcov, ktorí vyzerajú ako pacienti, ktorých liečime. Títo pracovníci by zvýšili úroveň pohodlia pacientov a zabezpečili by, že ich potreby a obavy budú riešené nad rámec skrutiek ich liečebného plánu.

Nemocnice už majú tento druh zamestnancov, ale príliš často je väčšina ich zdrojov nasmerovaná na pomoc VIP pacientom, ktorí sú zvyčajne veľkými darcami nemocnice alebo inak privilegovaní, teda skupine, ktorá potrebuje pomoc najmenej. Tieto oddelenia služieb pre hostí by sa mali rozšíriť a zmeniť ich prioritu, aby sa zamerali na našich najzraniteľnejších pacientov, zvyčajne ľudí inej lions mane gummies farby pleti.

Herec Will Smith poznamenal, že „Rasizmus sa nezhoršuje; práve sa to natáča.“ Doktorka Moore prostredníctvom svojho videa ukázala svetu stroho, ako vyzerajú rasové rozdiely v zdravotníctve.

Ako povedala Dr. Carmen Brownová, gynekologička a zástankyňa rovnosti v zdraví, "COVID vzal Dr. Susan Mooreovú. Systém bol spoluvinníkom jej smrti."

Som zvedavý, kedy sa rozhorčenie zameria nielen na rasistické prvky našej spoločnosti, ktoré sú jasne viditeľné, ako napríklad koleno policajta na krku Georgea Floyda, ale aj na to, čo nie je, a pravdepodobne spôsobuje oveľa viac utrpenia: nespravodlivosť v našej spoločnosti. poskytovanie zdravotnej starostlivosti.

Tým, že naďalej dovoľujeme, aby sa tieto nespravodlivosti diali, zbavujeme naše pole najzákladnejšieho humanizmu a nenapĺňame naše najhlavnejšie poslanie, ktorým je pomáhať ľuďom a nie im ubližovať. Čo sa týka farebných ľudí, niekedy sme neurobili ani jedno ani druhé.

Môžeme to urobiť lepšie, aby dedičný hriech naďalej nespôsoboval utrpenie.

Nakoniec, toto od Dr. Jasmine Johnsonovej, lekárky v oblasti materského a plodového lekárstva a zástankyne zdravia žien : "Neutrál už neexistuje lions mane gummies site – buď ste spolupáchateľmi rasistického systému, alebo pracujete na jeho zničení."

Dr. Susan Moore. Povedz jej meno.

Dr. David Weill je riaditeľom Weill Consulting Group a autorom pripravovanej monografie „Výdych: Nádej, uzdravenie a život v transplantácii“.

Doktor Anthony Fauci v nedeľu povedal, že Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb zvažuje zmenu svojich nových päťdňových pokynov na izoláciu pre asymptomatických pacientov, aby zahŕňali testovanie.

Minulý týždeň CDC skrátilo o polovicu čas, ktorý odporúča asymptomatickým ľuďom izolovať sa po pozitívnom teste. Odporúčanie vyžaduje nosenie masiek na verejnosti počas nasledujúcich piatich dní, ale upustilo od akejkoľvek požiadavky na negatívny test.

"CDC si je veľmi dobre vedomé toho, že došlo k určitému odmietnutiu" ohľadom zrušenia požiadavky na testovanie, povedal Fauci v "Tento týždeň" ABC News." &quot lions mane gummies official;Myslím, že o tom by sme mohli počuť viac v nasledujúci deň od CDC." ."

Fauci tiež povedal, že podporuje opätovné otvorenie tried v celej krajine v pondelok po zimnej prestávke. Väčšina učiteľov a mnohí študenti sú očkovaní a masky a testovanie sú protokoly na mnohých školách, povedal.

"Je dosť bezpečné, aby sa tie deti vrátili do školy," povedal.

Aj v novinkách:

►Minister obrany Lloyd Austin mal pozitívny test na COVID-19 po tom, čo mal príznaky doma na dovolenke, oznámil na Twitteri. "Na nasledujúcich päť dní sa dám do domácej karantény," povedal Austin a dodal: "Plánujem sa prakticky tento týždeň zúčastniť na kľúčových stretnutiach a diskusiách, ktoré sú potrebné na informovanie o mojej situácii a rozhodovaní."

►Niektorí zamestnanci mesta Boston dočasne prejdú na prácu na diaľku v rámci úsilia obmedziť šírenie COVID-19. Starosta Michell Wu uviedol, že pracovníci mesta, ktorí sú schopní vykonávať všetky svoje základné práce z domu, budú požiadaní, aby tak robili aspoň do 18. januára.

►V posledný deň roku 2021 lions mane gummies site bolo v celom štáte pozitívne testovaných na koronavírus viac ako 85 000 ľudí, čo je o viac ako 10 % viac ako deň predtým, uviedla v sobotu guvernérka štátu New York Kathy Hochul.

📈Dnešné čísla: USA zaznamenali viac ako 54,8 milióna potvrdených prípadov COVID-19 a viac ako 825 800 úmrtí, podľa údajov Univerzity Johnsa Hopkinsa . Celosvetové súčty: Viac ako 289,3 milióna prípadov a 5,4 milióna úmrtí. Podľa CDC je viac ako 205,8 milióna Američanov – 62 % – plne zaočkovaných.

📘 Čo čítame: Rok 2020 bol hrozný. Rok 2021 nebol o nič lepší. Čo sa skrýva za rohom v roku 2022? Prečítajte si celý príbeh.

Pokračujte v obnovovaní tejto stránky pre najnovšie správy. Chcieť viac? Prihláste sa na odber bezplatného bulletinu Coronavirus Watch od USA TODAY, aby ste dostávali aktualizácie priamo do svojej doručenej pošty apripojte lions mane gummies official website sa k našej skupine na Facebooku .

Žaloba zamestnancov Tyson COVID-19 o údajnej „hrubej nedbanlivosti“ sa vracia pred štátny súd

https://lions-mane-gummies-official.top/

Žaloba, ktorá tvrdí, že spoločnosť Tyson Foods viedla k úmrtiu niekoľkých pracovníkov počas pandémie COVID-19, smeruje späť k štátnym súdom po tom, čo 8. obvodný súd USA vo štvrtok rozhodol, že spoločnosť nekonala pod vedením federálnej vlády.

Potravinový konglomerát argumentoval, že prípad by sa mal vypočuť na federálnej úrovni, pretože pracoval na príkaz federálnych predstaviteľov, aby v marci a začiatkom apríla 2020 udržal zásobu potravín v krajine stabilnú. Citoval výkonný príkaz podpísaný vtedajším prezidentom Donaldom Trumpom, ktorý vyhlasoval mäsokombinátov za „základnú infraštruktúru“ a núti ich, aby zostali otvorené.

Ale to nestačí na vyhlásenie spoločnosti, že je fakticky funkcionár federálnej vlády, napísala sudkyňa Jane Kellyová lions mane gummies official v rozhodnutí odvolacieho súdu, ktorý potvrdil rozhodnutie okresného sudcu.

Tysona žalujú rodiny štyroch pracovníkov v závode na spracovanie bravčového mäsa vo Waterloo, ktorí zomreli po nákaze koronavírusom. Žalobcovia tvrdia, že „podvodné skresľovanie a hrubá nedbanlivosť“ predstaviteľov Tysona viedli k tomu, že ich rodinní príslušníci sa nakazili chorobou, ktorá ich zabila.

Do 7. mája 2020 by viac ako 1 000 z 2 800 zamestnancov závodu malo pozitívny test na koronavírus.

— Nick Coltrain, register Des Moines

Takmer 9 000 letov už bolo zrušených alebo odložených kvôli prudkému nárastu

Takmer 9 000 letov, ktoré dnes vstupujú, opúšťajú alebo lietajú v rámci USA, už bolo zrušených alebo oneskorených, pretože najnovší nárast koronavírusu naďalej podnecuje chaos v leteckom priemysle. Divoké lions mane gummies site zimné počasie, ktoré sa tento víkend prehnalo cez Stredozápad, prispelo k problémom tohto odvetvia.

Podľa sledovacej služby FlightAware bolo zrušených viac ako 2 500 letov a viac ako 6 300 letov meškalo.

Tisíce letov meškali alebo rušili denne viac ako týždeň, čo spôsobilo, že cestujúci sa prehnali a niektorí uviazli v dôsledku obrovského nárastu prípadov COVID s variantom omikrón. Nedostatok personálu pre COVID a zimné počasie spôsobili, že od 24. decembra bolo zrušených viac ako 15 000 letov.

Twitter pozastavil osobný účet poslankyne Marjorie Taylor Greene

Twitter opäť pozastavil osobný účet, ktorý používa gruzínska republikánska zástupkyňa Marjorie Taylor Greene – tentoraz natrvalo. Hovorca Twitteru Trenton Kennedy pre USA TODAY uviedol, že účet „@mtgreenee“ bol citovaný pre opakované porušovanie pravidiel platformy sociálnych médií týkajúci sa dezinformácií COVID-19. Ide o piaty štrajk proti účtu, ktorý bol v júli 2021 tretíkrát pozastavený na 12 hodín a opäť v auguste 2021 na sedem dní za propagáciu zavádzajúcich informácií o COVID-19. Greeneho druhý účet, @ReptMTG, zostáva odblokovaný.

Greene opakovane odsúdil federálne nariadené opatrenia na obmedzenie šírenia COVID-19. Raz prirovnala bezpečnostné protokoly k holokaustu a bola opakovane pokutovaná za to, že nenosila masku na poschodí domu.

– Chelsey Coxová

Tretia dávka Pfizer pre deti 12-15 by mohla získať autorizáciu tento týždeň

Úrad pre potraviny a liečivá je údajne pripravený zdvihnúť tretiu dávku vakcíny proti koronavírusu Pfizer-BioNTech pre deti vo veku 12 až 15 rokov už v pondelok lions mane gummies. Očakáva sa, že poradný výbor pre očkovaciu látku Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb sa tento týždeň stretne, aby hlasoval o odporúčaní zmien, uviedol Times. Ak porota súhlasí, očakáva sa, že riaditeľka CDC Dr. Rochelle Walensky okamžite podpíše zmluvu.

Contents

Gọi
Nhắn Tin