Страхотен документален филм за психичното здраве, разказан от Ема Стоун

Страхотен документален филм за психичното здраве, разказан от Ема Стоун

Прегледани са най-добрите документални филми за здравето в Netflix

Netflix продуцира и поръчва някои от най-добрите документални филми за здравето, което ни дава възможност да се потопим в голямо разнообразие от документални филми за здравето и здравето. От филми за психични заболявания в Netflix до документални филми за храната като лекарство, има по нещо за всеки.

Нека да разгледаме някои от най-високо ценените документални филми за здраве и здраве в Netflix.

Документални филми за здраве и уелнес в Netflix

Индустрията за здраве и уелнес процъфтява. Хората осъзнават, че имат способността да поемат контрол върху здравето си и да създават здравословни навици и хакове, за да оптимизират работата си и удоволствието от живота. Гледането на документални филми за здраве и уелнес в Netflix е един от начините за натрупване на навици – наслаждавайки се на визуална стимулация, докато научавате нещо ново за здравето на храната, фитнеса и дори ефектите на захарта върху тялото. Ето най-добрите документални филми за храна и здраве в Netflix.

Документални филми за храна на Netflix

Милиони от нас обичат да научават откъде идва храната ни и как да оптимизираме здравето си. Да разберем как работи хранително-вкусовата промишленост и какво има в храната ни е от първостепенно значение.

  • Гнило. Този отрезвяващ документален филм за здравето на храните разглежда модерните земеделски методи, използвани в Америка, за да се справи с търсенето и предлагането. Много хора нямат представа откъде идва храната им и процесите, през които преминава, преди да попадне на рафта в супермаркета. Този документален филм за храна на Netflix ще промени това.
  • Вилици над ножове. Това е документален филм за здравето на храните, който има за цел да обясни как и защо приемането на растителна диета е по-добро за вашето здраве. Чрез изследването на месната индустрия и разглеждането на това как намаляването на консумацията на месо може да доведе до намален риск от много заболявания, това си заслужава да се гледа, ако сте наясно със здравето си.
  • Какво е здравето. Изследвайки връзката между храната и болестта, този документален филм за здравето на храните повдига капака на връзката между хранително-вкусовата промишленост и фармацевтичната индустрия. Това е важен часовник, особено ако имате фамилна анамнеза за сърдечно-съдови заболявания и диабет.

Документални филми за храненето

Netflix има изобилие от документални филми за здравето на храните, където можем да научим за здравословното хранене и как да използваме храната като лекарство.

  • Варени. Красив документален филм от 4 части за храната и здравето. Със силен акцент върху възстановяването на връзката с нашите източници на храна и начина, по който се приготвяме в кухнята, тази вдъхновяваща поредица прави силни аргументи в полза на местно месо, зеленчуци и по-свързан начин на хранене.
  • Този захарен филм. Това е най-добрият документален филм за захарта в Netflix и разглежда колко вредна е захарта за тялото. Разглеждайки състрадателно пристрастяването към захарта, този документален филм за здравословното хранене помага на публиката да се мотивира да стои далеч от захарта. Той също така разкрива начините, по които нездравословните храни се пакетират и продават като по-здравословни, отколкото са в действителност. Трябва да го гледате, ако се борите със зависимостите от захарта и искате да се храните по-здравословно.
  • UnЕ. Този документален филм за храната и храненето разглежда много здравни тенденции като периодично гладуване и как те могат да помогнат или да навредят в пътуването ви към здраве и уелнес.

Документални филми за затлъстяването

Затлъстяването е огромен проблем в Америка. Заболяването може да доведе до редица други проблеми, като сърдечно-съдови заболявания и диабет. Гледането на документални филми за затлъстяването в Netflix може да ви помогне да разберете как да го избегнете и какво да направите, ако вие или вашите близки сте засегнати.

  • Размер на ухапване. Следвайки група тийнейджъри, борещи се със затлъстяването, ние се присъединяваме към пътуване, което насърчава дългосрочното здраве, а не бързите решения.
  • Писнало. Този документален филм за затлъстяването и ефектите от захарта разглежда критично печалбите от детското затлъстяване. Също така ни се дава представа как да се детоксикираме от вредните захари, преминавайки към по-здравословен начин на живот.
  • Дебел, болен и почти мъртъв. Този невероятен документален филм ни отвежда на пътешествие от затлъстяването към здравето от обектива на млад мъж, който е много болен. Когато лекарите смятаха, че ще приема лекарства през целия си живот, Джо реши да вземе здравето си в свои ръце. Този вдъхновяващ документален филм за затлъстяването и пътя към здравето си заслужава гледането.

Документални филми за психично здраве в Netflix

Тъй като табуто около говоренето за психично здраве започва да отшумява, документалните филми за психично здраве се увеличават. Документалните филми за психичните заболявания ни помагат да разберем по-добре нашите мозъци и тела и заобикалящите ни влияния, които могат да допринесат за психичните проблеми.

  • Обясненият ум. Страхотен документален филм за психичното здраве, разказан от Ема Стоун. „The Mind Explained“ се задълбочава в това как мозъкът работи в отговор на стрес и безпокойство – разглежда как функционира паметта, сънуването и ефектите на психеделиците.
  • Излекувай. Този документален филм е прекрасен, ако искате да изследвате по-духовната страна на документален филм за психично здраве в Netflix. С много лектори от водещия ръб на научния прогрес — и големите рискови лечебни пътешествия на тези функции — Heal със сигурност ще ви накара да се замислите.
  • Вземете хапчетата си. Прекрасно изследване на начина, по който стимулантите и хапчетата са се превърнали в нещо нормално в живота на милиони хора. Това е страхотен документален филм за психичното здраве, който критикува постоянната ни нужда да правим повече, да постигаме повече и да бъдем повече, както и ефекта от тези стресове върху умовете ни.

Филми за психично здраве в Netflix

Има много филми за психични заболявания в Netflix, които имат завладяващи сюжетни линии, съсредоточени около близки герои, занимаващи се с проблеми с психичното здраве.

  • Странни гласове. Този филм ни отвежда на пътешествие с главния герой, който получава диагноза шизофрения. Този филм за психично заболяване ни дава представа какво е да приемеш този вид разстройство, както за страдащия, така и за неговите приятели и семейство.
  • Парчета от жена. Дълбоко травмиращ поглед към това какво може да причини смъртта на едно дете на семейството. Не е за хора със слаби сърца, тук има много емоционални задействания, които заобикалят раждането, смъртта, депресията и необходимостта да преживеете отново травма.
  • Таен прозорец. Този филм се задълбочава в много идеи, свързани с психичните заболявания, предизвикани от изолацията, поставяйки под въпрос природата на реалността и объркването, което може да се почувства след дълги периоди на самота. Това ще ви държи на ръба на мястото ви и ще играете на игра на познания какво наистина се случва.

Медицински предавания в Netflix

Медицинският свят е очарователен. Доскоро, освен ако не сте работили в медицинската индустрия, беше трудно да получите вътрешна информация. Медицинските сериали и медицинските документални филми в Netflix ни предоставят критична информация за медицината и фармацевтичната индустрия, като ни предоставят знания, които преди това бяха достъпни само за вътрешни хора. Нека да разгледаме някои от най-добрите медицински предавания в Netflix.

Медицински документални филми

Като надникнем в частния свят на медицината, разбираме как работи една добре смазана машина, която може да ни помогне по време на криза и може също така да има по-тъмен корем.

  • C думата. Това е най-добрият документален филм на Netflix за рака и се занимава директно с рака. Разглеждайки начините, по които може да бъде предотвратено с помощта на храна, упражнения и управление на стреса, ние се отвеждаме на овластяващо пътуване, за да възвърнем контрола върху здравето си.
  • Кървящият край. Това е един от най-добрите документални филми за медицинско здраве в Netflix в момента. Той призовава индустрията за медицински изделия, като разглежда липсата на регулации и как пропуските от страна на FDA струват милиони долари и хиляди животи всяка година.
  • Пандемия: Как да предотвратим избухване. Проницателен поглед зад кулисите на учени, работещи с превенцията на грипа. Това всъщност е успокояващ медицински документален филм, тъй като можем да видим колко много хора използват брилянтните си умове, за да предотвратят и коригират глобални здравни проблеми.

Медицински сериал на Netflix

Понякога медицинските документални филми могат да бъдат твърде отрезвяващи. Ако все още обичате света на медицината, но искате нещо измислено, опитайте любимите ни медицински сериали в Netflix, които имат близки сюжети и интересни дъги на герои.

  • Обадете се на акушерката. Емоционален и трогателен поглед към света на акушерството в Лондон през 50-те и 60-те години. С невероятна актьорска игра и реалистични сюжети, това е информативно и емоционално ангажиращо.
  • Анатомията на Грей. Болнична драма в най-добрия й вид. Проследяваме група харизматични и хумористични лекари, докато се учат да стават висококвалифицирани лекари – с много драма по пътя.
  • Шоколад. Следвайки виден неврохирург, ние се отвеждаме на пътешествие на възобновяване на минали мечти, случайни срещи и вдъхновение. Медицинско шоу за истинско усещане в Netflix.

Документални филми за фитнес

Документалните филми за фитнес в Netflix са много търсени. Тъй като милиони от нас започват да се вглеждат по-задълбочено в собственото си здраве и уелнес, ние също търсим начини да увеличим максимално нивата си на фитнес. Ето нашите любими документални филми за фитнес и загуба на тегло в Netflix.

  • Велосипеди срещу коли. Ако търсите вдъхновяващи документални филми за фитнес в Netflix, не търсете повече. Той се занимава с ефектите от седенето в задръстване и колко по-добро е здравето ни, когато заменим колите с велосипеди. С последици за здравето и загубата на тегло, това е за гледане.
  • The Game Changers. Въпреки че това не е филм, който се опитва да ви обърне, това е документален филм за фитнес, който рекламира ползите за здравето от загуба на тегло и изграждане на мускули с растителна диета. Разглеждайки как диетите на растителна основа са превзели света на професионалния спорт, можете да очаквате да се почувствате по-мотивирани да останете на път с по-здравословни хранителни навици.
  • Тренировъчен клуб Nike. Документалните филми и предаванията за отслабване в Netflix ще ви отведат само досега. Ако сериозно възнамерявате да тръгнете на пътешествие за отслабване, тогава ще трябва да станете от дивана и да се раздвижите. За щастие, Nike Training Club се обедини с Netflix, за да ви предостави цял набор от невероятни фитнес видеоклипове, които ще ви вдъхновят и мотивират.

Стриймингът на документални филми е чудесен начин да подобрите знанията си за света, в който живеем. За повече информация посетете revitaprost-official.top .

Gọi
Nhắn Tin