Как палачинката с кокосово брашно е полезна за вашето здраве?

Как палачинката с кокосово брашно е полезна за вашето здраве?

Може да е необходимо малко количество овлажнител, ако кожата се чувства суха или опъната.Не търкайте, докато премахвате този фон дьо тен. Това може да доведе до някои обриви или зачервяване на кожата.

Купете продукта на Amazon.com

Заключение

Използването на некомедогенна основа е полезно не само за хора с кожа, склонна към акне. Всички типове кожа могат да се възползват много от такива фон дьо тени, тъй като те не само са нежни, но и се стремят да подобрят текущото състояние на кожата ви.

Изберете любимия си продукт и го купете на Amazon днес!

Всички знаем колко е важно да се пени слънцезащитен крем преди излизане на слънце, но дори и след това често не можем напълно да избягаме от тен на кожата поради слънчевите лъчи. Ако живеете в горещо и слънчево време, тогава редовното слънчево изгаряне може да не е необичайно за вас. Въпреки това, не се притеснявайте; ние сме тук с най-добрите домашни средства за това как бързо да се отървете от слънчевия тен, така че да можете да възстановите нормалния си тон на кожата в рамките на дни.

Преди да стигнем до естествените средства за бързо премахване на слънчевия тен, ще разгледаме причините за получаването на слънчев тен. Това ще ви помогне да намалите тен на кожата на първо място, което може да бъде най-полезно.

Причини за получаване на слънчев тен

Не използвайте слънцезащитен крем

Една от първите причини за получаване на тен е да не използвате слънцезащитен крем. Има много хора, които избягват да използват слънцезащитни продукти всеки път, когато излизат на слънце, особено защото слънцезащитните лосиони често се чувстват тежки върху кожата, а някои слънцезащитни формули дори предизвикват изпотяване.

Ако не използвате слънцезащитен крем всеки път, когато излизате на слънце, шансът ви да получите слънчев тен е голям. Понастоящем се предлагат слънцезащитни формули, които са леки върху кожата и няма да предизвикат изпотяване. Така че, изберете слънцезащитен крем, който отговаря на вашата кожа и вашите нужди, но не го пропускайте.

Слънцезащитният лосион VLCC без пот SPF-40 може да бъде добър вариант в този случай. Можете да закупите този слънцезащитен крем от тук,

Купете този продукт от Amazon

Използване на грешен слънцезащитен крем

На пазара има различни видове слънцезащитни продукти и за да получите най-добрата слънцезащита, е важно да използвате правилния слънцезащитен крем според вашите нужди.

Вашият слънцезащитен крем трябва да може да предлага защита както от UVA, така и от UVB лъчи. Има много слънцезащитни продукти, които пропускат UVB защитата и следователно не са често ефективни за осигуряване на пълно покритие от тен на кожата поради слънцето.

L’Oreal Paris UV perfect 12H дълготраен UV протектор, SPF 50+, UVA PA+++ е високо оценен слънцезащитен крем, който осигурява защита както от UVA, така и от UVB лъчите на слънцето. Можете да го купите от тук,

Купете този продукт от Amazon

Използване на слънцезащитен крем с по-малко SPF

Различните слънцезащитни продукти се предлагат с различно количество слънцезащитен фактор и е важно вашият слънцезащитен крем да има SPF, който да отговаря на вашето време на открито и заобикалящата ви среда. Ако отивате на хълмовете и планирате да останете навън за дълго, слънцезащитен крем с SPF 20 едва ли може да ви осигури необходимата защита.

В такива случаи не трябва да се задоволявате с нищо по-малко от SPF 90, за да получите максимално покритие. Lotus Herbals Safe Sun Collagenshield Sunblock SPF-90 е един от ефективните слънцезащитни продукти, които предлагат висока защита от слънчеви лъчи за дълги часове. Можете да го купите от тук,

Купете този продукт от Amazon

Не повтаряйте приложението на слънцезащитен крем

Вашият слънцезащитен крем не е продукт за грим и няма да издържи върху кожата ви цял ден след еднократно нанасяне, без значение колко висок SPF носи. Важно е да нанасяте отново слънцезащитния крем на всеки 2-4 часа в зависимост от SPF на слънцезащитния крем, както и от излагането на слънце, което изпитвате. Също така нанесете обилно слънцезащитния крем, за да получите максимално покритие.

Ако оставате навън под палещата топлина на слънцето за дълго, трябва също да планирате да носите и физическо покритие за кожата си, освен да разпенвате върху правилния слънцезащитен крем. Дрехите с пълен ръкав, шапката, шалът могат да осигурят ефективна физическа защита, съчетана със слънцезащитен крем, за да ви предпазят от слънчев тен.

Домашни процедури за бързо премахване на слънчев тен

След като разгледахме причините за получаване на тен, сега директно ще преминем към това как бързо да се отървете от слънчевия тен.

Лечение с кокосово масло за бързо премахване на слънчев тен

Източник: Coconutinfo Как бързо да се отървете от тен 2

Имате най-лош слънчев тен върху кожата си, който изглежда близо до слънчево изгаряне? Опитайте кокосово масло и със сигурност ще ни благодарите. Кокосовото масло съдържа мастни киселини с малка верига, които лесно се абсорбират в кожата и помагат за подхранването на кожата.

Нанесете излишното екстра върджин кокосово масло върху засегнатата област на кожата и оставете да действа. Нанасяйте отново след всеки 3-4 часа. Не забравяйте да го сложите преди лягане вечер. Можете да видите подобрения в рамките на ден или два.

Гел от алое вера, за да се отървете от слънчев тен

Източник: Trendymods

Друго ефективно билково лечение, което може да сложи край на всичките ви притеснения за слънчев тен, е Алое Вера. Алое Вера има магически подхранващи свойства за кожата и може да бъде много ефективно за бързо премахване на слънчевия тен от кожата. Съберете прясна каша от алое вера от листата на алое вера и разтрийте пулпата върху засегнатата област на кожата.

Оставете да подейства и повторете на всеки 2-3 часа. Можете да видите подобрения в рамките на 2-3 дни.

Домат – лекарството с ликопен за слънчев тен

Източник: Google

Друг лесен и бърз лек за слънчев тен е доматът. Вземете домат, нарежете го наполовина и го разтривайте върху засегнатата кожа в продължение на 4-5 минути, след което изплакнете с нормална вода. Повторете 2 пъти на ден и вашият слънчев тен ще започне да изсветлява след един ден.

Най-добре е да използвате домати върху кожата си веднага след като получите слънчев тен. Това ще гарантира бързото премахване на тен.

Извара и куркума, за да се отървете бързо от слънчевия тен

Източник: Carryurswag

Изварата и куркумата отдавна се използват в Индия за премахване на слънчев тен от кожата. Той помага за изсветляване на всеки тип пигментация на кожата и може да бъде ефективен за премахване на слънчев тен. Вземете 2 лъжици домашна кисела извара и добавете 1 лъжица прясно приготвена паста от куркума.

Леко разтрийте опаковката върху загорялата кожа и след това оставете да подейства 15 минути, преди да измиете, като разтривате с ръце. Повторете два пъти на ден, за да получите бързи резултати.

Папая за лечение на слънчев тен

Източник: Urbanwired

Ензимите, присъстващи в папая, действат като естествен избелващ агент и могат да бъдат добро средство за слънчев тен. Ако имате слънчев тен по кожата си, вземете парче папая и го разтрийте върху кожата за 5-8 минути.

Оставете да престои още 5 минути, преди да измиете с вода. Повторете поне два пъти на ден, за да видите подобрения в състоянието на кожата си в рамките на 2 дни.

Мляко и грам брашно за премахване на тен на кожата

Източник: BestHealthTips

Суровото краве мляко има естествени свойства за изсветляване на кожата, а брашното от грам може да бъде ефективно за премахване на мъртвите кожни клетки от кожата, което може да бъде много полезно, за да се отървете бързо от тена. Пригответе маска за лице, като смесите 2 супени лъжици грам брашно с 2 лъжици сурово краве мляко.

Сместа трябва да parazitol капсули има консистенция като лицева опаковка. Нанесете обилно опаковката върху засегнатата област на кожата, оставете да изсъхне до 80% и след това изплакнете обилно с вода. Използвайте този пакет веднъж дневно за най-добри резултати.

Мляко, краставица и лимон за премахване на тен

Източник: Mybeautynaturally

За да се отървете от нежелания тен на кожата, смес от сурово мляко, сок от краставица и лимонов сок може да бъде много ефективна. Вземете 3 лъжици сурово краве мляко, добавете към него 2 лъжици прясно приготвен сок от краставица и след това няколко капки лимонов сок.

Разбъркайте добре трите и нанесете обилно течащата смес върху засегнатата област на кожата си с памучен тампон. Оставете да подейства 10 минути, преди да измиете с вода. Следвайте лечението всеки ден и ще видите, че тенът изчезва в рамките на 2-3 дни.

Пакет с вода от сандалово дърво и зелен кокос за слънчев тен

Източник: Fashionlady

Сандалово дърво е изключително ефективно при лечение на всякакъв вид неестествена пигментация на кожата. Може да бъде най-ефективно да премахнете слънчевия тен, когато се добави със зелена кокосова вода. Вземете лъжица чисто сандалово дърво на прах и добавете 2 лъжици зелена кокосова вода към нея, за да направите течна опаковка.

Нанесете върху засегнатата област на кожата и я оставете да изсъхне. Измийте с още зелена кокосова вода и оставете да подейства. Измийте с обикновена вода след 30 минути. Повторете това лечение два пъти дневно за най-добри резултати.

Пакет с пръст от Fuller’s, розова вода и лимонов сок за премахване на слънчев тен

Източник: Lifestyle

Можете бързо да се отървете от упорития слънчев тен с пакет земя, розова вода и лимонов сок. Земята на Фулър идва с редица минерали, които могат да бъдат ефективни за бързо премахване на пигментацията на кожата и също така помага за успокояване на кожата, отхвърляйки ефектите от слънчево изгаряне.

Накиснете 2 супени лъжици прах от фулър в достатъчно розова вода. След като пръстта е достатъчно мека, добавете към нея няколко капки пресен лимонов сок. Разбъркайте добре съставките и нанесете върху засегнатата кожа. Оставете да действа, докато опаковката изсъхне 80% и след това изплакнете с обикновена вода.

Премахнете слънчевия тен с пакет за лице от картофен сок и портокалова кора

Източник: Remediesandherbs

Картофеният сок, добавен с паста от портокалови кори, може да премахне слънчевия тен доста бързо. Картофеният сок помага за премахване на неестествената пигментация на кожата, а портокаловата кора има високо съдържание на витамин С, който може да изсветли тена на кожата по естествен начин. Също така ще помогне в борбата с признаците на стареене на кожата.

Пригответе гладка паста с пресни портокалови кори и добавете 2 лъжици пресен картофен сок към 2 супени лъжици паста от корите. Нанесете получената опаковка върху засегнатата област на кожата, оставете да подейства 10-15 минути и след това изплакнете с вода, като разтривате лицето си с ръце.

И така, сега знаете как бързо да се отървете от слънчевия тен и е ясно, че не се нуждаете от скъпи салонни процедури, за да се отървете дори от най-упорития тен. Следвайте правилното домашно лечение за слънчев загар религиозно и ще получите резултатите доста бързо.

Преминете към рецептата

Отпечатайте рецепта

Кокосовото брашно е един от онези специални видове брашна, които са известни със своята истинска и естествена хранителна и здравословна стойност. Освен това е без зърнени храни и с ниско съдържание на въглехидрати, което го прави перфектен избор за всеки.

Ако сте любител на храната и искате нещо вкусно, но в същото време и здравословно, тогава палачинките с кокосово брашно без зърно ще бъдат най-здравословната диета за вас.

Кокосовото брашно е най-добрият източник на множество разновидности на хранителни вещества като протеини, фибри и т.н. Тъй като въглехидратната му стойност е много ниска, така че не е нужно да се притеснявате за преминаване на дневния лимит на въглехидратния прием на храна.

Палачинката е една от най-популярните и благоприятни храни на запад, но нейният наистина вкусен вкус без съмнение е способен да укроти вкусовите рецептори на хора отвъд границите и всички възрастови групи.

Особено ако сте грижовна майка и искате да поднесете малкото си дете с нещо, което лесно може да напълни стомаха му и в същото време да изпълни достатъчното изискване от хранителни вещества в тялото му, тогава това е най-перфектната храна за вас.

Независимо дали сте на ограничителен диетичен план или искате да поднесете на семейството си питателна и вкусна закуска, тази палачинка с кокосово брашно е най-добрата във всяко отношение. Да, можете да опитате и някои други алтернативни видове брашна за приготвянето на палачинките, но тук трябва да се добави, че кокосовото брашно е много по-добро от всяко друго брашно, тъй като е без глутен, ниско съдържание на въглехидрати и е благоприятно за кето, което без съмнение прави това е идеален избор за всеки ваш любител на храната.

По-долу ръководството стъпка по стъпка за тази вкусна, питателна рецепта ще улесни пътя ви, въпреки че приготвяте палачинка за първи път в живота си. Така че опитайте тази по-малко време и енергия закуска за вас и вашето семейство, за да подарите невероятна изненада за уикенда на всички.

Палачинки с кокосово брашно без зърно и млечни продукти

Съдържание

Палачинки с кокосово брашно без зърно и млечни продукти. Палачинки с кокосово брашно без зърно Как палачинката с кокосово брашно е полезна за вашето здраве? Най-добрите съвети за приготвяне на вкусни палачинки

Тази рецепта за палачинки от кокосово брашно е много питателна и без зърнени храни. Високото му съдържание на протеини и фибри поддържа нивото на глада ви под контрол за по-дълго време. Освен това, тъй като е с ниско съдържание на въглехидрати, дори е добре за вашата фитнес рутина да поддържате теглото си на здравословно ниво.

Печат

щифт

4,67 от 6 гласа

Палачинки с кокосово брашно без зърно

Тази рецепта за палачинки с кокосово брашно е чудесна алтернатива с ниско съдържание на въглехидрати. Той е невероятно пухкав и естествено без глутен.

Курс Закуска

Американска кухня

Ключова дума Палачинки с кокосово брашно, Безглутенови палачинки, Здравословна рецепта за палачинки

Време за подготовка 5 минути

Време за готвене 10 минути

Общо време 15 минути

Обслужва 1 човека

Калории 96 kcal

Автор Маушми Сингх

Съставки

½ чаша кокосово брашно4 големи яйца2 супени лъжици кленов сироп или сироп без захар или обикновена вода2 супена лъжица зехтин1 супена лъжица екстракт от ванилия¼ супена лъжица морска сол1 супена лъжица бакпулвер проверете бележка

Инструкции

За да приготвите тази рецепта за палачинки с ниско съдържание на въглехидрати и палео, трябва да вземете една голяма купа и да смесите в нея всички съставки в гореспоменатото количество. С помощта на бъркалка разбъркайте добре тази смес, за да получите по-гладка текстура. Уверете се, че няма да останат бучки. Сега вземете намазнен тиган и изсипете в него три супени лъжици тесто за палачинки на средно слаб огън. Оставете го да се готви за поне 4 до 5 минути, докато видите мехурчета в средата на палачинката. След това го обърнете на другата страна, за да приготвите и другата страна на палачинката. Гответе го за 4 минути или изчакайте, докато двете страни придобият златист цвят. Уверете се, че поддържате една и съща средна топлина, докато готвите тази палачинка, в противен случай външната част на палачинката може да изгори, докато вътрешната част ще остане недопечена. Освен това увеличеният пламък няма да позволи на палачинката ви да стане пухкава. След като вашата една палачинка с кокосово брашно е готова за ядене, гответе останалото кокосово тесто по същия начин, както сте приготвили първата. По този начин ще успеете да приготвите приблизително шест малки палачинки. Сервирайте горещата палачинка директно на масата за закуска или можете да добавите малко плодове или ядки, за да подобрите вкуса й, каквото подхожда по-добре на вашия вкус. Тази добре приготвена палачинка с кокосово брашно без зърно може лесно да се съхранява в херметически затворен контейнер в продължение на три дни. Така че ще бъде страхотна, лесно достъпна закуска за следващите три дни.

Бележки

За да получите пухкава, вкусна и здравословна палачинка с кокосово брашно е много важно да не пренебрегвате някои важни точки. Ако искате да направите вашата палачинка подходяща за кето, използвайте или сироп без захар, или вода вместо кленов сироп.Важно е да добавите яйца в тази конкретна рецепта, за да стане пухкава. Така че не можете да пропуснете тази важна съставка. В случай, че предпочитате зеленчукова палачинка, тогава тази конкретна рецепта не е за вас.За да направите палачинката си без зърно, уверете се, че сте избрали бакпулвер, направен с нишесте от маранта, а не с царевично нишесте. Можете да използвате и ¾ супени лъжици сода за хляб, но тя няма да позволи на палачинката ви да стане толкова пухкава.

С това вашата рецепта без зърно, палео и подходящата за кето рецепта са готови за сервиране. Насладете се на деня си с тази вкусна и пълноценна закуска.

Как палачинката с кокосово брашно е полезна за вашето здраве?

Можете да разберете ползите за здравето от консумацията на палачинки, приготвени с кокосово брашно, под следните глави:

Gọi
Nhắn Tin